Haber

Lenslerden kaçamadılar! Pique’den ayrılan Shakira’nın yeni aşkı da spor dünyasından.

12 yıldır birlikte olduğu Gerard Pique’den kendisini aldattıktan sonra ayrılan dünyaca ünlü şarkıcı. Şakirayeni bir aşk başladı.

TEKNEDE GÖRÜLDÜ

Şakira Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile bir akşam yemeğinde görüştükten sonra ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. Söylentilerin ardından ikili Miami’de bir teknede görüntülendi. ŞakiraHamilton’ın tekneye binmesine yardım etmesinden sonra birbirlerine aşık oldukları iddiaları güçlendi.

“ÇOCUKLARIM MEDYA TARAFINDAN İFŞA EDİLMİŞTİR”

Çocuklarıyla birlikte Miami’de yaşayan Shakira, daha önce yaptığı açıklamada, “Hayatımın büyük bir değişimden geçtiği bu dönemde ailemin ve hayatımın endişeli olması gayet anlaşılır bir durum. Ancak çocuklarım Milan ve Sasha, çok zor bir yıl atlattı oğullarım barcelona medyası tarafından sürekli taciz ediliyor kaldılar rahatsız oldular.

“SANA YALVARIYORUM”

Şimdi yeni hayatlarına başlayan çocuklarım için medyadan özel hayatlarına saygı göstermelerini rica ediyorum. Okula girerken veya çıkarken, evin kapısında veya herhangi bir yerde onları takip etmemenizi rica ederim. Bunu sizlerden bir şarkıcı olarak değil, çocuklarının psikolojik ve duygusal durumlarıyla ilgilenen, onları korumaya çalışan bir anne olarak talep ediyorum.”

Shakira ve Lewis Hamilton’ın görüntüleri:

Resim: Mega Ajans

Resim: Mega Ajans

Resim: Mega Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu