Haber

Akşener Erzurum’da: “Yıldırım Bey Binali Bey; Oturan Sensin Sen”

Haber: UZMAN BAĞIŞ / Kamera: FURKAN FAZİLET

İyi partiGenel Lider Meral Akşener

İyi partiGenel Lider Meral Akşener Erzurum Cumhuriyet Caddesi’nde miting düzenledi. Akşener sağanak yağış altında şunları söyledi:

“UZUN BİR ARADAN SONRA ERZURUM’DAN BAKANI GELECEK: Genç bayanlar var. Yaşlılar var. Ufak bir şey söylemek istiyorum çünkü ıslanmalarını istemiyorum. Evet, Allah’ın izniyle, sizlerin lütfuyla başbakan olmak istiyorum ama sizlerin oylarıyla olacak. Bir şey daha olacak. Uzun bir aradan sonra Erzurum’dan bir Bakan çıkar.

Ayıptır, günahtır:

SİZ MUTLAKASINIZ:

BUNU KONUŞMAYALIM DİYE MÜCADELEYİ İLANAN ARKADAŞLAR:

BENDEN İTİRAZ YOK: İşte bir bayana yaptığım şey (boyun eğdi), yere tükürdü. Ama üzerine baktım, bu soğuk havada ince bir mont. Düşük gelirli bir vatandaşımız olduğuna eminim. incindim. Ama onun yanında eminim bana kafir dediler. PKK dediklerine eminim. Bunları düzelteceğiz. Bunları birlikte düzelteceğiz. Yedi yaşından beri günde beş vakit namaz kılan bir hacı hanımım. Bana ne söylendi? Hanımlar desteklerinizi bekliyorum. Ne dediler? Kocamı aldattığımı savundular, iftira attılar. Bu Erzurumlu için ne anlama geliyor? Cinayet Erzurumlu’ya farz mı, gerçek mi? Öyle söylediler ve benden özür dilemediler. Evet, dürüst değil. Ama Yüce Allah, seni nasıl cezalandıracağını göreceksin. Yüce Allah seni; Bu haram sistemi, bu hırsızlığı, bu yolsuzluğu sistemi devirmeye vesile kıldı.

TÜM ŞEYLERİN HAKKIYI YİYENLERİN ELİNİ KIRMAZSAM NAMER OLURDUM: Erzurumlu Adem Bey hikayesini biliyor. Harama ulaşmak. Allah’ım bugüne kadar harama el sürmem, uzatırsam kanım kurur, ruhum ölür. Ancak size sözüm, el uzatanların, hakkınızı alanların, kölelerin hakkını yiyenlerin ellerini kırmasaydım ne mutlu bana. Bizi birbirimize düşürmek isteyenler var. 45 bin Erzurumluya iş bulmak boynumuzun borcudur. Derhal 100 bin öğretmen ataması yapmak boynumuzun borcudur. Staj mağdurlarının haklarını yerine getirmek ve hak kayıplarını tazmin etmek görevimizdir. Tarımda çalışan gençlerimizin Bağ-Kur ve SGK primlerini ödemek görevimizdir. Çoban kardeşlerimizin SSK’sını veya Bağ-Kur’unu ödemek boynumuzun borcudur.

DİNOZORLARA NEDEN BU KADAR SADIKLAR?: Mansur Bey seçildi, yardımlar artarak devam ediyor. Ankaralı çiftçi Mansur Bey geçen yıl 4.5 milyar dolar kazandı. Ankara’da dinozorcu bir arkadaş var. Neden dinozorlara bu kadar takıntılılar? O parka tam 16 milyar harcadılar. 4.5 milyar lirayı çiftçinin cebine koyan biri, 16 milyar lirayı üç kişinin cebine koyup kendi cebine sokan birisi. İşte onu bitireceğiz.

ERZURUMLU YAKILIYOR, DIŞARIDAN SIRBİSTAN KAZANDI: 8 milyar dolarlık et ithalatı var. Erzurumlu yanıyor, Sırbistan dışarıdan kazanıyor, ağlıyorsunuz. Hep birlikte çözeceğiz. Biz ne yapacağız? Köylerdeki su sayaçları kaldırılacak. Erzurum’da doğalgaz indirimi kullanılacak. Erzurum Havalimanı bölgesel bir havalimanı olacak. 20 yıldır sözü verilen ama bir türlü başlanamayan Alvar Barajını yapacağız. Görüşmeler kaldırılacaktır. Erzurumspor için yüksek kapasiteli kapalı bir stadyum yapılacak.

HER YERDE TC YAZILACAK: Bu arkadaşlar TC’yi kaldırdılar her yere yazılacak. Ve ne mutlu Türküm diyene. Ölene kadar bunu söyleyeceğine söz veriyor musun? Duy Recep Bey, duy. 14 Mayıs’ta kendisini en iyi şekilde emekli edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu 13.Cumhurbaşkanı, Meral Akşener Başbakan olacak ve GÜZEL Partisi birinci parti olacak.

Kaynak: ANKA / Günümüz

doganyurthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaliteli, türbanlı Arnavutköy eskort kızlar
-
Başa dön tuşu